Clifford: “Volhouden en doorzetten om mijn doelen te behalen”


Clifford rondde enige tijd geleden zijn opleiding tot basiskok af bij Startbaan; dit was voor hem een belangrijk stap om zijn kansen op een betere toekomst te vergroten. “Ik wilde al heel lang in de keuken werken, het creatieve ervan trekt me. Koken is altijd afwisselend, je bent zelf iets aan het creëren, aan het experimenteren. Je kan in de keuken echte smaakbommetjes maken, dat vind ik mooi. Ik had er alleen nooit aan gedacht dat ik van koken mijn werk zou kunnen maken. Totdat Nelleke, een van mijn begeleiders hier bij Exodus me op het idee bracht om de opleiding Basiskok te volgen. Dat was een gouden tip!”

Dit is een fragment uit het interview met Clifford dat verscheen in onze meest recente kwartaalnieuwsbrief. Wil je het hele interview lezen? Dat kan via de link onderaan dit artikel.

Koken a la Clifford? Download hier het recept voor zijn lievelingsgerecht Moksa Meti

[issuu width=420 height=297 backgroundColor=%23222222 documentId=120531111351-c5057f0c74014010a5378b0abc373445 name=nb_exdh_jun12_issuu username=stichtingexodus tag=den%20haag unit=px v=2]