Collega gezocht: begeleider (m/v)


join-our-teamWij zoeken een collega die op oproepbasis (en mogelijk op part-time basis) ons team in het Haagse Exodushuis komt versterken. Ben jij die enthousiaste, integere en doortastende persoonlijkheid die we nodig hebben om samen met onze deelnemers de paden naar de toekomst te banen?  Van onze medewerkers verwachten wij een constructieve instelling om goed te kunnen samenwerking en een behoorlijk incasseringsvermogen. Je bouwt mee aan de toekomst van onze mooie organisatie die, net als onze deelnemers, volop in ontwikkeling is.

De functie

Je bent zowel groepsleider als persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers. Als groepsleider zorg je voor een goede sfeer in de groep. Als persoonlijk begeleider zet je samen met de deelnemer een individueel begeleidingstraject uit volgens de methodiek van ‘Jouw kracht. Exodus biedt perspectief met krachtwerk’.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde HBO- opleiding (bij voorkeur Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) of Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH);
  • Ervaring en affiniteit met de doelgroep;
  • Ervaring binnen de verslavingszorg/psychiatrie is een pre;
  • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • Stressbestendig en een goed improvisatievermogen;
  • Zowel zelfstandig werkend als in een team;
  • Inzicht in groepsprocessen;
  • Positieve houding t.o.v. de christelijke identiteit van Exodus;

Arbeidsvoorwaarden

De salariëring is conform CAO welzijn en maatschappelijke dienstverlening, schaal 7/8, afhankelijk van ervaring. Er is sprake van onregelmatige werktijden, waarvoor een toelage op de salariëring wordt toegepast. Daarnaast biedt Exodus goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, een Individueel Loopbaanbudget (LBB), een Individueel Keuze Budget (IKB).

Procedure en Contactinformatie

Informatie over de functie-inhoud is te verkrijgen bij Simone Cramer

Reacties met CV en een gemotiveerde brief tot en met 23 september per e-mail naar Simone Cramer met een cc naar Margot van den Heuvel

In verband met spoed worden sollicitaties ook tussentijds in behandeling genomen. De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Download de vacature in pdf