De grote Exoklus gaat beginnen


Het interieur van ons Exodushuis is dringend toe aan grondig onderhoud en een enkele verbouwing. Met hulp van fondsen gaat deze grote Exoklus snel beginnen.

Exodus is sinds 1986 gevestigd aan de Frankenslag in het Haagse Statenkwartier en we zijn nog steeds blij met de locatie. Exoklus voorziet in de vergroting van de opvangcapaciteit en het algemene woonwelzijn.

Fondsen
Dankzij geleidelijk opgebouwde reserves en de genereuze financiële steun van een viertal fondsen (Fonds 1818, het Oranje Fonds, het Haagse Groene Kruis Fonds, de Commissie Projecten in Nederland en de Fundatie van den Santheuvel, Sobbe), konden we deze maand daadwerkelijk beginnen met het lang gewenste opknapproject ‘Exoklus’.

Resultaten
We verwachten de Exoklus begin 2011 achter de rug te hebben. Tegen die tijd kunnen dan ook de twee nieuwe bewonerskamers in gebruik genomen worden, en zijn alle bestaande gezamenlijke ruimtes (zoals woonkamers, badkamers en keukens) voorzien van een frisse laag verf en waar nodig van stoffering en eenvoudige maar duurzame meubels.

Open Dag
Op de open dag in 2011 zullen de resultaten van de Exoklus te bewonderen zijn voor geïnteresseerden. In de tussentijd houden we u, onder andere via deze website, natuurlijk op de hoogte van de vorderingen.