Exoduspand weer spic en span


ExoklusHet project Exoklus is inmiddels afgerond en we kijken terug op een zeer geslaagd project. Het project heeft gezorgd voor een grondig opgeknapt pand dat ruim 10 procent meer kamercapaciteit en aanzienlijk meer comfort en veiligheid biedt voor onze bewoners. Bewoners, medewerkers en vrijwilligers zijn dan ook erg blij met het resultaat.

Nieuwe kamers

In juli begonnen we met het laten uitbrengen van een gedetailleerd brandpreventie-advies zodat de aanbevelingen meegenomen konden worden in de overige werkzaamheden. Vervolgens zijn als eerste de twee gezamenlijk huiskamers aangepakt. Door deze grote ruimtes te splitsen ontstonden er twee nieuwe bewonerkamers.

Opgeknapt

Daarna was het de beurt aan de bestaande individuele bewonerkamers. Deze werden allemaal voorzien van nieuw laminaat, nieuwe gordijnen, degelijk meubilair en een frisse laag verf. Vervolgens werden de gemeenschappelijke keukens opgeknapt en het laatste stuk van de klus richtte zich op de aanleg van twee nieuwe gezamenlijke badkamers.

Open dag

Eind vorig jaar was bijna al het werk achter de rug, en inmiddels genieten we al weer enkele maanden van de resultaten. Op de open dag van 1 oktober 2011 openen we vol trots onze deuren om de resultaten te delen met een breder publiek. Komt u ook?

Bekijk hier een filmpje over de Exoklus in Den Haag.