Help Exodus en krijg de Toekomstdroomkalender 2013 kado


Toekomstdroomkalender 2013
Heeft u afgelopen jaar ook genoten van de foto’s van de eerste Exodus Toekomstdroomkalender? Dan is er goed nieuws want ook voor 2013 is er inmiddels weer een nieuwe toekomstdroomkalender beschikbaar. Deze keer een landelijke versie, waaraan ex-gedetineerden uit heel Nederland meewerkten.

Speciale Actie

Iedereen die voor 31 januari 10 euro of meer doneert aan Exodus Den Haag krijgt gratis een exemplaar van de kalender opgestuurd. Doneren kan hier, via de machtigingskaart, of via internetbankieren / acceptgiro op rekeningnummer 1989910 t.n.v. Exodus Den Haag o.v.v. ‘toekomstdroomkalender’. Steun het werk van Exodus en laat u een jaar lang inspireren door de toekomstdromen van Exodusbewoners. Alvast hartelijk bedankt!

Houvast en kracht
De Exodus toekomstdroomkalender voor 2013 brengt 12 toekomstdromen bij elkaar van Exodusbewoners uit heel Nederland. De een droomt ervan om weer verenigd worden met zijn of haar kinderen, de ander over de start van een eigen zaak, een carrière in de muziek of het vinden van meer balans. Voor allen geldt dat hun toekomstdroom houvast en kracht biedt om bij Exodus te werken aan een nieuwe en positieve start in onze samenleving.