Leidse studenten actief voor Exodus


Leidse studenten en vrijwilligers collecteerden dit weekend voor Exodus Leiden haalden een prachtig bedrag op in Leidse binnenstad. De jaarlijkse collecte voor Exodus Leiden door studenten, vrijwilligers en bewoners in de Leidse binnenstad was weer een grote happening en met elkaar is er ongelofelijk veel gebuffeld…….en geld opgehaald voor het goede doel.

Het (voorlopig) resultaat van de collecte is € 1.019, 30 en dat is te danken aan het enthousiaste doorzetten van de Waterspel- begeleiders (bij de standplaats Coeliekerk) en de collectanten in het centrum.

foto: het Exodus Waterspel

De tien collectanten waren van 11.30 -14.30 uur op pad. Een rekensom leert dan dat er gemiddeld per bus  € 100,- is opgehaald en dat is ongekend  en ook ongeëvenaard hoog!

Naast de (belangrijke) financiële kant van de zaak zijn we ook in staat geweest om in centrum Leiden weer aandacht te vragen voor ons werk voor Exodus. En dat is gelukt!

foto: Leidse studenten, vrijwilligers en bewoners collecteren voor Exodus

Op de traditionele foto, die na afloop van de collecte werd gemaakt, staan, naast onze bewoners, de studenten van Panoplia. De drie Exodus vrijwilligers ontbreken (helaas)…. maar zij moesten direct al weer door naar hun volgende vrijwilligersklus…….!