Project DOEL2.0 van start


Begin mei gaan we bij Exodus Den Haag van start met het project Door Outdoor Ervarend Leren 2.0, een vervolg op het eerdere pilotproject. DOEL is erop gericht om zoveel mogelijk ex-gedetineerden door middel van ervarend leren (in uitdagende situaties, met name in de vrije natuur) versneld vooruit te helpen bij hun nieuwe start in de samenleving.

Met onze DOEL-trainingen helpen we ex-gedetineerden om versneld inzicht te krijgen in eigen gedragspatronen, valkuilen en mogelijkheden en om op basis daarvan te oefenen met nieuwe vormen van gedrag. De combinatie van doen, ervaren en praten maakt dat DOEL goed aansluit bij de problematiek van onze doelgroep. Lees hier meer over de DOEL-aanpak.

Met het project DOEL 2.0 willen we de DOEL methodiek die we in het eerdere pilotproject ontwikkeld en samen met onze bewoners in het Haagse Exodushuis uitgeprobeerd hebben, verder ontwikkelen en geschikt maken voor een veel grotere groep ex-gedetineerden. DOEL 2.0 wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende fondsen:

Wij zijn de bovengenoemde fondsen erg dankbaar voor hun steun.

Meer weten over het project? Neem contact met ons op.