Toekomstdromen en Themadienst in de Lukaskerk


Op zondag 11 november a.s. is Jan Eerbeek, oprichter van Exodus en justitiepredikant, voorganger bij een themadienst over Exodus in de Lukaskerk (Om en Bij 2) in Den Haag.  In het kader van deze themadienst zal ook de foto-expositie Toekomst in Beeld in de kerk geëxposeerd worden.

Deze foto-expositie is gebaseerd op de foto’s die fotograaf Paul Brink maakte voor de toekomstdroomkalender 2012 en brengt de persoonlijke toekomstdromen van 10 van bewoners van Stichting Exodus Den Haag op een bijzondere manier in beeld. Muziek, een passende baan, een eigen zaak, geloof, rust, ruimte, en liefde zijn belangrijke ingrediënten in de diversiteit aan toekomstdromen die te zien zijn in de expositie.

Bij de dienst op 11 november zijn ook een vrijwilliger en bewoners van Exodus Den Haag aanwezig met een informatietafel waar geïnteresseerden voor en na de dienst terecht kunnen voor meer informatie.

Bent u lid van en/of actief binnen een kerk en verwacht u dat er binnen uw gemeente ook interesse is voor een Exodus themadienst of -avond? Laat het ons weten via denhaag@exodus.nl.