Toekomstdromen in de bibliotheek van Leidschenveen


Deze maand (t/m 31 januari) is de Exodus foto-expositie ‘Toekomst in Beeld’  te bewonderen in de Bibliotheek van Leidschenveen. Kijk hier voor het adres en de openingstijden.

De foto-expositie is gebaseerd op de foto’s die fotograaf Paul Brink maakte voor de toekomstdroomkalender 2012 en brengt de persoonlijke toekomstdromen van 10 van onze ex-gedetineerde bewoners op een bijzondere manier in beeld. Muziek, een passende baan, een eigen zaak, geloof, rust, ruimte, en liefde zijn belangrijke ingrediënten in de diversiteit aan toekomstdromen die te zien zijn in de expositie.

Het is bijzonder dat mensen na detentie weer positieve doelen durven te stellen en durven te geloven in een betere toekomst. Tijdens detentie kan de toekomst er somber uitzien, maar bij Exodus gaan we ervan uit dat iedereen een nieuwe kans verdient om alsnog iets van zijn of haar toekomst te maken.

Half februari verhuist de reizende foto-expositie voor enkele weken naar de Bosbeskapel in Den Haag en in April zullen de foto’s te zien zijn in het Aandachtscentrum Den Haag. Vervolgens zullen de foto’s nog op enkele andere locaties te bewonderen zijn waarover we u t.z.t. via deze blog en onze nieuwsbrief informeren.

Deze foto-tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818

(foto op deze pagina: Paul Brink)