Toekomstdromen On Tour


In de afgelopen maanden maakte fotograaf Paul Brink voor Exodus Den Haag een serie foto’s van toekomstdromen van onze bewoners. Deze foto’s zijn gebruikt voor de Toekomstdroomkalenderdie sinds oktober te koop is via dit formulier en bij boekhandel Paagman in Den Haag.
Het toekomstdroomproject heeft al veel enthousiaste reacties opgeleverd. In het komende jaar krijgt ze nog een staartje in de vorm van een reizende mini-tentoonstelling. De toekomstdroomfoto’s zullen in totaal op 10 verschillende (voornamelijk openbare) locaties in Den Haag enkele weken te zien zijn.
In januari is de aftrap van de reizende tentoonstelling in de Openbare Bibliotheek in Leidschenveen (Emmy Belinfantedreef 7). Van half ferbuari tot half maart zal ze te zien zijn in een Haagse kerk en vervolgens verhuist ze enkele weken naar het Aandachtscentrum in Den Haag. Daarna doet ze nog 7 andere locaties aan. Op deze weblog en in onze elektronische nieuwsbrief ‘Perspectief’ houden we u op de hoogte over de precieze locaties en bezoektijden van de mini-tentoonstelling.

De toekomstdroom tentoonstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.