Toekomstdroom april: Romeo


Toekomstdroom van Romeo: “Ik ben bandleider, leadzanger, bassist en componist van een band. Elke maandagavond oefenen we met elkaar en regelmatig hebben we ook optredens. Muziek is het mooiste wat er is. Een liedje ontstaat in mijn hoofd, het begint vaak met een tekst, dan komt langzaamaan de muziek erbij, vaak duurt het wel een half jaar voordat het liedje ‘af ’ is in mijn hoofd. Dan deel ik het …met de jongens van de band en die voegen weer hun eigen stijl en interpretaties toe. Zo wordt het iets van ons allemaal. Muziek is een manier van communiceren waarmee je mensen op een heel directe manier kunt bereiken. Met mijn muziek wil ik een boodschap uitdragen aan de wereld, die boodschap gaat over gelijke rechten voor iedereen. Mijn toekomstdroom is dat iedereen die boodschap hoort en begrijpt, dat mijn muziek mensen meer bewust maakt, en dat er daardoor minder onrechtvaardigheid in de wereld zal zijn.”