Toekomstdroomkalender 2013


De expositie van toekomstdroomfoto’s van onze 2012-kalender reist nog volop door Den Haag: momenteel hangt de expositie in de Lukaskerk, straks onder andere nog in de kerk van de Doopsgezinde Gemeente te Den Haag en in de gevangenis van Zoetermeer.

Heeft u ook genoten van de foto’s? Dan is er goed nieuws want ook voor 2013 is er inmiddels weer een nieuwe toekomstdroomkalender beschikbaar. Deze keer een landelijke versie, waaraan ex-gedetineerden uit heel Nederland meewerkten.

Iedereen die voor 31 januari 10 euro of meer doneert aan Exodus Den Haag krijgt gratis een exemplaar van de kalender opgestuurd. Geef dan wel uw naam en adresgegevens op bij uw donatie zodat wij weten waar we de kalender heen kunnen sturen.

Doneren kan hier, via de machtigingskaart, of via internetbankieren / acceptgiro op rekeningnummer 1989910 t.n.v. Exodus Den Haag o.v.v. ‘toekomstdroomkalender’. Steun het werk van Exodus en laat u een jaar lang inspireren door de toekomstdromen van Exodusbewoners. Alvast hartelijk bedankt!