Toekomstdroomkalender in de maak


Net als de meeste mensen zitten de bewoners van Exodus vol toekomstdromen. Omdat het mooi is om dromen te delen, zijn we een Toekomstdroomkalender 2012 aan het maken. Deze is vanaf nu te bestellen via onze website.

Toekomstdromen
Het gaat om een maandkalender voor waarin de toekomstdromen van 12 van onze bewoners in beeld worden gebracht. Dit levert prachtige foto’s en citaten op waarvan u hieronder al een voorproefje kunt zien.

Nieuwe kansen
Dankzij de belangeloze inzet van Paul Brink Fotografie en De Swart/Uitgeverij De Nieuwe Haagse, kunnen we deze kalender tegen lage kosten produceren. De opbrengst komt daarom direct ten goede aan het creëren van nieuwe kansen voor ex-gedetineerden.

Bestellen
Wilt u ook op deze leuke manier bijdragen aan de toekomst van onze doelgroep? Dat kan door nu alvast uw toekomstdroomkalender(s) te bestellen via dit formulier.

De toekomstdroom-kalender is ook een bijzonder relatiegeschenk of kerstkado.
De kalender wordt in hoge kwaliteit gedrukt op A4 formaat en kost 10 EUR. Tot 1 september geldt een vroegevogel korting van 10%. Op is op, dus alle reden om niet te lang te wachten.