Toekomstdroomkalender


Vandaag werd de Toekomstdroomkalender afgeleverd en we zijn er apetrots op!

De Exodus Toekomstdroomkalender brengt de persoonlijke toekomstdromen van 12 van onze ex-gedetineerde bewoners op een bijzondere manier in beeld. Muziek, een passende baan, een eigen zaak, geloof, rust, ruimte, en liefde zijn belangrijke ingrediƫnten in de diversiteit aan toekomstdromen die u aantreft in deze kalender. Het is bijzonder dat mensen na detentie weer positieve doelen durven te stellen en durven te geloven in een betere toekomst. Tijdens detentie kan de toekomst er somber uitzien, maar bij Exodus gaan we ervan uit dat iedereen een nieuwe kans verdient om alsnog iets van zijn of haar toekomst te maken. En vaak lukt dat.

Onze bewoners zijn gemotiveerd om de criminaliteit voorgoed achter zich te laten en te bouwen aan een nieuw leven waarin ruimte is om toekomstdromen te realiseren. Zonder betrokkenheid van de samenleving kan deze ruimte niet tot stand komen. Wij hopen dat de kennismaking met een willekeurige selectie toekomstdromen van ex-gedetineerden bij zal dragen aan het besef dat deze mensen een nieuwe kans verdienen in onze samenleving. De opbrengst van deze kalender draagt direct bij aan het creƫren van nieuwe kansen voor gemotiveerde ex-gedetineerden.

De Toekomstdroomkalender had niet tot stand kunnen komen zonder de belangeloze inzet van velen. Exodus bedankt met name: Paul Brink voor zijn aandacht, geduld en prachtige fotografie; De Swart Den Haag voor het sponsoren van het drukwerk; Nuria Reques voor de inspiratie en hulp; City Life Church, Free Kick, Grote Kerk Scheveningen, Schroeder Den Haag, Ayers Rock Zoetermeer, Bakkerij Plasman en Stichting Trix voor het beschikbaar stellen van hun locatie voor de fotoshoots; en, last but not least, Silvino, Chris, Freek, Romeo, Guno, Leen, Frank, Hicham, Erik, Mohammed, Willem en Raj voor het delen van hun toekomstdromen.

Ook een Toekomstdroomkalender aan de wand? Bestellen kan op een van de volgende manieren:

Maak EUR 12,50 (incl. verzendkosten) over op rekeningnummer 1989910 o.v.v. ‘toekomstdroomkalender’
of
Download het bestelformulier en stuur het ingevuld retour naar Exodus Den Haag

De kalenders zijn ook te koop bij Paagman Den Haag

Een kijkje nemen in de kalender? Dat kan hier